Kooktips deel 5: tortilla Español

Kooktips deel 5: tortilla Español

18 oktober 2017 om 15:15 door Lisa

Als je net op jezelf gaat wonen, kun je wel wat tips gebruiken voor lekkere, makkelijke en goedkope gerechten. Natuurlijk ook handig als tip als je al wat langer op jezelf woont! In deel 5: tortilla Español!

  • 1/2 (Stegeman) chorizo worst 
  • 500 gram vastkokende aardappelen 
  • 2 rode uien 
  • 4 eieren 
  • Peper en zout 

Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Pel en snipper de ui. Snijd de chorizo in kleine stukjes. Klop de eieren. Bak de ui en aardappel op hoog vuur gedurende circa 1-2 minuten in een kleine koekenpan. Zet de hittebron op halve kracht en bak door onder af en toe omscheppen gedurende circa 25-30 minuten. Voeg de chorizo toe en zout/peper naar smaak. Laat een minuutje mee bakken. Voeg als laatste de eieren toe. Doe de deksel op de pan en laat circa 8-10 minuten stollen. 

Labels:

Sluiten